Przystawki
- Roladki z tortilli z szynką i warzywami lub łososiem i sałatą,
- Szynka zawijana z jajkiem, serkiem kremowym i chrzanem,
- Rolada drobiowa z dodatkami według uznania,
- Rolada szpinakowa z łososiem,
- Galaretka drobiowa,
- Śledź po kaszubsku
- Śledź w oleju
- Śledź z ogórkiem konserwowym i cebulką
Zupy
- Grochowa z boczkiem
- Żurek z białą kiełbasą
- Barszcz czerwony
- Rosół z makaronem
- Flaki wołowe
- Pomidorowa
- Chłodnik w okresie sezonowym
- Zupy kremy (do wyboru)
Dania mięsne
- Kotlet schabowy
- Devolay
- Schab pieczony ze śliwką / morelami
- Zrazy wołowe w sosie myśliwskim
- Kotlet po wiedeńsku
- Gołąbki w sosie pomidorowym
- Karkówka w sosie własnym
- Racuszki drobiowe z warzywami
- Kulki drobiowe
- Udko w porach
- Trójkąty z cebulą, pieczarkami i serkiem topionym
- Golonka w kapuście
- Faworki drobiowe
- Szaszłyki
- Filet pod pierzynką z pieczarek
Dania rybne
- Ryba po japońsku
- Ryba po grecku
- Kotlety rybne z warzywami
Dania półjarskie
- Bigos
- Leczo
- Fasolka po bretońsku
- Pierogi z mięsem
- Pierogi z kapustą i grzybami
Dodatki
- Ziemniaki pieczone
- Ziemniaki puree
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Paszteciki z kapustą i grzybami lub z mięsem
- Kasza jęczmienna
- Kasza gryczana
- Ryż
- Kluski śląskie
- Kluski lane ze szpinakiem
- Pasztecik
Surówki, sałatki
W ofercie pełna gama bukietów surówek skomponowanych w zależności od potrzeb klienta.
Wykonujemy surówki na bazie:
- marchwi,
- białej, czerwonej i kiszonej kapusty,
- kapusty pekińskiej,
- ogórków kiszonych i świeżych,
- buraczków
oraz sałatki m.in.
- jarzynowa,
- z kurczakiem i ananasem,
- tuńczykiem i ryżem,
- śledziowa,
- gyros